Muziekvereniging

Excelsior Bergambacht

Poster uitvoering 2021

Update 12 november 21.00 uur: DE NAJAARSUITVOERING GAAT DOOR, maar wel in een beperkte opzet.

Na de aanscherping van de coronamaatregelen die de rijksoverheid heeft afgekondigd, heeft ook het bestuur van Excelsior nagedacht over najaarsconcert morgen, zaterdag 13 november. Na contact met rijksoverheid en gemeente zijn we tot de conclusie gekomen dat het concert WEL doorgaat, zij het met extra aandacht voor afstand, placering en dat alles binnen de extra maatregelen gaat verlopen die zijn afgekondigd:

  ► De zaal gaat eerder open, al om 18.45 uur.
  ► Alle bezoekers, muzikanten en personen in De Waard moeten een geldig coronatoegangsbewijs hebben en hier wordt streng op toegezien (via een app op uw telefoon of een uitgeprinte versie via www.coronacheck.nl/print).
  ► Het is een geplaceerd concert. Zodra u de sporthal betreedt, kiest u een stoel en u behoudt die zitplaats de hele avond. We willen loopbewegingen zoveel mogelijk beperken.
  ► Om geen opstoppingen te krijgen en om voldoende afstand te houden, wordt u verzocht de aangegeven looproutes te gebruiken.
  ► Horeca is alleen in de zaal beschikbaar tot het begin van het concert om 19.30 uur, als gevolg van de nieuwe maatregelen. Het horecagedeelte van De Waard blijft gesloten voor bezoekers. Er wordt nog naar een mogelijkheid gezocht om u vooraf van (pauze)drankjes te voorzien.
  ► De verwachte eindtijd van het concert is 22.30-22.45 uur.

  We hebben er een jaar op moeten wachten, maar zaterdagavond 13 november organiseert muziekvereniging Excelsior weer haar grote najaarsconcert. Zoals u van ons gewend bent, wordt de sporthal van De Waard weer omgebouwd tot een grote concertzaal waar fanfare, melody percussion band en het opleidingsorkest van Excelsior u dit jaar een programma met muziek van Nederlandse bodem voorschotelen.

  100% NL

  Onder het thema ‘Radio Excelsior 100% NL’ kunt u luisteren naar werken van Nederlandse zangers, componisten en DJ's: van Soldaat van Oranje tot Ramses Shaffy's We zullen doorgaan, maar ook nummers van Danny Vera en Jan Smit.

  Locatie en coronamaatregelen

  Locatie: De Waard, Meidoornstraat 7, Bergambacht
  De avond begint om 19.30 uur. De zaal is geopend vanaf 18.45 uur. Omdat De Waard een horecagelegenheid is, moeten bezoekers (vooralsnog) een geldig coronatoegangsbewijs (de QR-code, zie ook www.coronacheck.nl) kunnen tonen. Bij binnenkomst zult u gevraagd worden om een geldige QR-code code te kunnen tonen.

  Toegangskaarten

  De entree bedraagt € 10. Donateurs betalen € 5. De aanmelding online is gesloten. Aan de zaal kunt u nog kaarten verkrijgen.