Muziekvereniging

Excelsior Bergambacht

Muziekvereniging Excelsior heeft natuurlijk belang bij goede muzikanten. Voor de jeugd bieden we daarom twee typen muziekonderwijs aan. Voor het eerste begin is er de Muziek is Leukcursus. Eenmaal bekend met de eerste noten, kan er onder leiding van een professionele docent ook individueel muziekles worden gevolgd op een blaas- of slagwerkinstrument.

Muziek is Leuk

De cursus Muziek is Leuk is bedoeld voor de basisbeginselen van de muziek. Leerlingen spelen op blokfluit in een grote groep en leren noten te lezen. De eerstvolgende Muziek is Leuk-cursus start in januari/februari 2022.

Kosten

De kosten voor een jaar Muziek is Leuk bedragen € 162 voor 35 tot 40 lessen en eventueel ongeveer € 10 voor een blokfluit.

Voor meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Individueel les of les in kleine groepen

Voor de muziekvereniging is het van belang dat we nu en in de toekomst goede muzikanten hebben, daarom verzorgen we ook een eigen muziekopleiding. De muzieklessen worden verzorgd door professioneel geschoolde docenten (conservatorium) voor zowel de blaasinstrumenten als het slagwerk.

Kosten

Om de instroom van muzikanten te bevorderen hanteert Excelsior een laagdrempelig tarief voor de leerlingen. Per half jaar (dat loopt van februari t/m juli en van augustus t/m januari), betaalt een leerling die een-op-een les of duoles krijgt, een lesgeld van € 90 (ongeveer € 4,50 per les).

Naast het lesgeld moet de leerling lid worden van de vereniging. Het contributietarief voor jeugdleden bedraagt momenteel (2021) €32,50 per kwartaal. Een half jaar kleinschalig muziekonderwijs kost dan dus totaal € 155.

De leerling krijgt een instrument en lessenaar in bruikleen zonder verdere kosten en ook de muziekboeken, bladmuziek, etc. wordt de vereniging verzorgd.

Wilt u uw kind aanmelden, vul dan het formulier in op www.excelsiorbergambacht.nl/lidworden.

Voor meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..