Muziekvereniging

Excelsior Bergambacht

Muzikaal bevrijdingsfeest 2012

Er is niet elk jaar een muzikaal bevrijdingsfeest en daarom pakte Excelsior flink uit op 5 mei. De fanfare als bigband, de dansgroepen Challenge en Expression, de melody percussion band en de Waardgangers verzorgden 5 uur lang non-stop muziek in De Waard.

Swingen

Na de opening van de spreekstalmeester, Jan Timmer werd de avond gestart door de bigbandformatie met een swingend programma. Nummers van Glenn Miller en Burt Bacharach passeerden de revue, maar ook Vera Lynn ontbrak natuurlijk niet. De dansgroepen onder leiding van Netty Mak gaven twee spetterende optredens met eigen percussie. De zaal was zeer onder de indruk van het live gezongen "Foolish games". De melody percussion band maakte het hoofdprogramma af met nummers als Eloise en een lekker swingende Wooly Bully met Ronald Stout op tenorsax. Tot slot werd het publiek getrakteerd op feestmuziek van onze blaaskapel De Waardgangers, die doorgingen tot in de kleine uurtjes...

Nagenieten? Foto en video!

Daniel Lodeweges (www.djl-photography.nl) heeft van de avond een mooie serie foto's gemaakt die te bekijken zijn in ons fotoalbum. Verder is er ook video van de avond gemaakt door o.a. Roel Botter. In de onderstaande video-playlist zijn de video's gegroepeerd. Heeft u nog meer foto's/video's die absoluut een plekje verdienen? Stuur ze door: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..