Muziekvereniging

Excelsior Bergambacht

In een volle sportzaal van De Waard waren zaterdag 14 november zo'n 450 toeschouwers getuige van een feestelijke najaarsuitvoering van Excelsior. Het thema Première werd de bezoekers direct duidelijk bij binnenkomst: op de rode loper werden ze direct gefotografeerd door "huisfotograaf" Daniel Lodeweges.

MPB

Voor de pauze speelde de Melody Percussion Band een swingend programma met nummers als Live and Let die en Ding-a-dong. Op de pas-geintroduceerde papiercontainers werd wethouder Vente uitgenodigd een nummer mee te spelen.

Jubilarissen

Zoals gebruikelijk werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Corry Hollander en Willeke Soet waren beide 12,5 jaar lid. bij Excelsior. Petra de Bondt en Sofieke den Hoed werden gefeliciteerd met hun 40-jarig lidmaatschap en Rinus Broere werd met 50 jaar lidmaatschap ook nog toegesproken door de deer Holleman van de K.N.F.M.. Alle jubilarissen kregen hun verenigingsspeld overhandigd door dhr. Van Erk, beschermheer van Excelsior.

Sound&Fun en fanfare

Na de pauze lieten de leden van Sound & Fun van zich horen en besloot de fanfare het najaarsconcert. Onder andere concertwerk Butterfly Overture en de klassieker The Libert Bell waren de opmaat voor een swingend slot van de avond met Gonna Fly Now, disco met Celebration en Toto's hit I can't stop loving you.

Foto's

Alle foto's zijn inmiddels geplaatst in ons fotoalbum en zijn geplaatst op Facebook.