Muziekvereniging

Excelsior Bergambacht

Poster 5-meiconcert
Vijf mei valt in 2012 op een zaterdag en dat was voor Excelsior reden genoeg om weer een groot muziekfeest te organiseren. Net als in 2007 wordt het echte feestavond met populaire muziek en ruimte voor een dansje en een drankje. Voor de gelegenheid wordt de grote zaal van De Waard omgebouwd tot feestzaal met 2 podia.

Muziek en dans

De fanfare speelt speciaal in bigbandformatie en speelt de melody percussion band een swingend programma. Daarnaast zijn er optredens van twee dansgroepen: Challenge en Expression onder leiding van Netty Mak. Onze blaaskapel De Waardgangers sluit het programma feestelijk af.

Inloopconcert: gratis toegang

Het concert start rond 20:00 uur en is gratis toegankelijk. Men kan gedurende het programma in-, uit- en rondlopen. Er zijn in tegenstelling tot onze "normale" concerten geen pauzes, zodat iedereen zo'n drie uur non-stop kan genieten van afwisselend muziek en dans. In de zaal kan men plaatsnemen aan lange tafels.

Sponsors

Sponsors die mee willen helpen om het muziekfeest weer tot een succes te maken, kunnen contact opnemen met Henk Zanen: 06-51046085 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens op 5 mei!

P.S. Om alvast in de stemmings te komen: bekijk hier de foto's en video'S van de editie van 2007 nogmaals.