Muziekvereniging

Excelsior Bergambacht


 

Wat:

Meedoen met het Play Inn BAB orkest? Schrijf je dan nu in!!

Voor de mensen die niet weten wat een play-inn is hier een korte uitleg. Een play-inn is een muziek evenement waar muzikanten van verschillende verenigingen hier in de omgeving een aantal dagen met elkaar oefenen en dan een concertje geven.

Wanneer:09 Oktober, van 09.00 - 16.00 repeteren. 17.00 concert
Waar:Cultureelcentrum 'De Zwaan'. Kerkweg 2, Berkenwoude
Wie:Een orkest van ongeveer 40 á 50 man met muzikanten uit de regio. Iedereen mag meedoen! (A niveau wordt wel aangeraden)
Welke prijs: €15,- voor een hele dag repeteren en gezelligheid. (Inclusief lunch + koffie/thee)
Contactpersoon:
  • Kevin Hoogendijk (inschrijvingen):  Mob. 06 466 241 95  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
  • Wouter van de Werken (algemene zaken): Mob: 06 308 724 65 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
Dit jaar zal het Play Inn BAB orkest onder leiding staan van Erik Kluin. Erik is in de regio actief als dirigent van Brassband Schoonhoven B en tevens als docent zwaar koper bij de Stichting Muzikale Opleidingen Schoonhoven (SMOS). Onder zijn leiding zullen 6 á 7 stukken ingestudeerd worden. De stukken kunnen variëren van klassiek tot swing. Vind jij het ook leuk om gezamenlijk muziek te maken en houdt je wel van een beetje gezelligheid? Wacht dan niet langer en schrijf je gelijk in!